Anleitung für Anfänger im Machandeltrinken ([Danzig : s.n., 1937)
Karty pocztowe - poradnik jak pić Machandla (gdańska wódka).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Alkohol -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- karty pocztowe