Perspektywy powołania służby wywiadowczej Unii Europejskiej / Artur Gruszczak. - Gruszczak, Artur (1965- ).
Przegląd propozycji powołania agencji wywiadowczej Unii Europejskiej, wątpliwości prawne wokół współpracy wywiadowczej w Unii Europejskiej.