[Głowa kobieca] - Niesiołowski, Tymon (1882-1965). ([Toruń], 1953)
Przedstawia głowę młodej kobiety.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora i data.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.