Z miłości do rozumu : o etyce Arnolda Geulincxa (1624-1669), Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku, Białystok 2010 - Windelband, Wilhelm (1848-1915). (2010)
Autoprezentacja książki.
Tyt. nagł.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Keywords: Geulincx, Arnold -- (1624-1669) -- etyka