W rocznicę tragicznej śmierci ś.p. Generała Władysława Sikorskiego [...]. (Sopot : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o nabożeństwie i Akademii Żałobnej w Gdańsku.
Keywords: Sikorski, Władysław -- (1881-1943) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne