[Afisz. Incipit:] Wieczór arii i pieśni różnych kompozytorów w wykonaniu Stelli Andrzejowskiej spiewaczki radia krakowskiego ... ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o wieczorze z udziałem Witolda Katafiasza (fortepian) i Leopolda Hermana (skrzypce), który odbył się w dniach 20-21.11.1945 r. w Kawiarni Artystów w Sopocie.