Danziger Frühjahrsmesse 1920 : vom 18. bis 25. Februar. - Danziger Frühjahrsmesse (1920). ([Gdańsk : s.n., 1920)
Informacje porządkowe dla wystawców Danziger Frühjahrsmesse.
Miejsce i rok wyd. na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła