[Afisz. Incipit] Uwaga! Odbędzie się w sali Colosseum zabawa jesienna ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w Słupsku, 31.08.1946 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.