Humanistyka w kształceniu (nie tylko) pracowników socjalnych : wybrane zagadnienia / Magdalena Joachimowska. - Joachimowska, Magdalena
Słowa kluczowe: humanistyka, edukacja humanistyczna, wspólnota, demokracja, więzi międzyludzkie, wrażliwość, wyobraźnia, przekonania.