[Afisz teatralny] August Strindberg - Panna Julia = (Fröken Julie) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1990)
Afisz teatralny informujący o premierze 21.12.1990 r. w Czarnej Sali Teatru Wybrzeże. Reżyseria: Krzysztof Babicki.