Powszechny strajk ostrzegawczy - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz z informacją o strajku 28.10.1981 r. 12.00-13.00 wraz z postulatami.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Opór wobec władzy -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.