Obwieszczenie : na podstawie art. 4 lit. F. ustawy z dnia [...] - Głazik, J. (Kościerzyna : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o zakazie sprzedaży alkoholu w związku z referendum 27.06.1946 r.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne