William Shakespeare - Tytus Andronikus - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2006)
Plakat premiery 25.06.2006 r. Reżyseria: Monika Pęcikiewicz.
Miejsce i data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.