Pacta Induciarum Viginti Sexennalium Inter Incluta Regna Poloniae Sveciaeq[ue], Anno 1635, In Prussia [...] paracta. - Bodenhausen, Wendelin ( -ok. 1642) (typis Bodenhausianis vulgata, 1635)
Dotyczy rozejmu zawartego w Sztumskiej Wsi pomiędzy Rzeczypospolitą a Szwecją.