[Afisz. Incipit] Koncert symfoniczny ... Dyrygent: Stefan Marczyk Solistka: Wanda Wiłkomirska ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku ; J. Skoracki. - Skoracki, Józef (1920-2005) ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie 3-4.03.1967 r.