Pieją koguty - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1951)
Afisz informujący o premierze 21.03.1951 r. Reżyseria: Irena Górska.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.