Wielki koncert symfoniczny : ku uczczeniu kongresu zjednoczeniowego polskich partii klasy robotniczej. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w Miejskim Domu Kultury Robotczniej 15.12.1948 r.