MasterFILE Premier - EBSCO Publishing ([Ipswich, MA] : EBSCO Publishing.)
Wielodziedzinowa baza czasopism pełnotekstowych o tematyce ogólnej, społecznej, biznesowej, z zakresu ochrony zdrowia, edukacji, zagadnień wielokulturowych.
Opis na podst.: Paźdz. 2004 (przeglądane 17 maja 2012).
Tyt. z ekranu informacyjnego bazy.
Tryb dostępu: Internet.
Keywords: Słowniki elektroniczne; Biznes -- bazy danych; Edukacja -- bazy danych; Wydawnictwa elektroniczne