Exlibris O. Hellinger - Geiger, Willi (1878-1971).; Hellinger, Oscar (1945)
Mężczyzna leżący pod palmą, u dołu napis: Exlibris O. Hellinger.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Data na podstwaie działalności artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.