Odznaczenia z okazji 1 Maja w Ratuszu Głównomiejskim / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia odznaczenia z okazji 1 Maja w Ratuszu Głównego Miasta, 30 kwietnia 1977 r.