Odznaczenia z okazji 1 Maja w Ratuszu Głównomiejskim - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia odznaczenia z okazji 1 Maja w Ratuszu Głównego Miasta, 30 kwietnia 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk