Ex Libris W. K. De Bruijn / H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1986)
Na tle skały moneta bizantyjska, u dołu napis: Ex Libris W. K. De Bruijn. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.