[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Rady Narodowej w Malborku z dnia 20 lipca 1957 r. o warunkach składowania niektórych artykułów produkcji rolnej ... ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz z treścią ogłoszenia.