Morena : Harcerska Operacja "Morena" / proj. i fot. Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1977)
Plakat. Na druku wejście do stanicy hracerskiej. Nazwisko autora w prawej dolnej krawędzi.