Mikołajki w Rivierze. - Klub Marynarki Wojennej "Riwiera" (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o Mikołajkach 6.12.1947 r.
Keywords: Kawiarnie -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne