Ex Libris Mikołaja Baderko H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1964)
Przedstawia półpostać nagiej kobiety, u dołu napis: Ex Libris Mikołaja Baderko. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.