Wieczór najpiękniejszych arii, pieśni i duetów Fołtynówna Poreda. (Sopot : [s.n.], 1951)
Afisz inf. o koncercie 25.01.1951 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne