Dziennikarz księdzem - Stopka, Artur (1959- ). (2010)
Dość paskudny nastolatek. Kłopotliwy alumn. Pedagogiczny antytalent. Czas nowych problemów. Niestandardowy rodzaj posługi.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Stopka, Artur -- (1959- ); Katolicyzm; Kapłaństwo; Powołanie kapłańskie; Dziennikarstwo; Artykuł z pracy zbiorowej; Pamiętniki i wspomnienia