Auf zur Entscheidung! ([wydawca nieznany], 1933)
Ulotka zachęcająca do przybycia na spotkanie z politykami Sozialdemokrtaische Partei der Freien Stadt Danzig 11 listopada w Messehalle, Wallgasse (Hala Targów, Wałowa).