Stanisław Załuski - Latycka, Wera. ([Gdańsk, 1959)
Przedstawia portret pisarza Stanisława Załuskiego, ok. 1960 r.
Data wg przedstawienia, miejsce wyd. wg działalności aut.
Keywords: Załuski, Stanisław -- (1929- ) -- fotografie; Portrety (fotografia) -- 1945-1970.