Akt oddania Matce Bożej Lecha Wałęsy. ([S.l. : s.n.], 1980)
Druk ulotny z pieśnią i tekstem, w którym Lech Wałęsa oddaje się pod opiekę Matce Bożej na Jasnej Górze 21.10.1980 r.
Keywords: Maryja -- (Matka Jezusa Chrystusa) -- kult -- Polska -- Częstochowa -- druki ulotne; Wałęsa, Lech -- (1943- ).