[Kardynał Wyszyński podczas sakry biskupiej Lecha Kaczmarka] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia Stefana Wyszyńskiego przed ołtarzem w Kościele Mariackim w Gdańsku podczas sakry biskupiej Lecha Kaczmarka, 18 stycznia 1959 roku.