[Nowy nabytek Muzeum Morskiego w Gdańsku] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia łódź komunikacyjno-towarową z Bangladeszu, 1979 r.