Pisma pozostałe 1876-1889 - Nietzsche, Friedrich (1844-1900).; Baran, Bogdan (1952- ).; Wydawnictwo Baran i Suszczyński (Kraków : Inter Esse, 1994)
Wybór z tekstów nie publikowanych za życia autora.
Keywords: Filozofia -- Niemcy -- 19 w