Recepcja poezji Wisławy Szymborskiej w Korei - część druga - Choi, Sung-eun (1971- ). (2018)
Słowa kluczowe: Wisława Szymborska, odbiór, Południowa Korea, Here, Enough.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 246-247.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Szymborska, Wisława -- (1923-2012) -- krytyka i interpretacja; Szymborska, Wisława -- (1923-2012) -- recepcja -- Korea