Gdańsk : Viktoriaschule - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia budynek przedwojennej szkoły dla dziewcząt Victoriaschule w Gdańsku przy ulicy Kładki, około 1970 roku.
Tytuł ołówkiem ręką autora na rewersie.
Data ołówkiem ręką autora na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie