"Alldag" Allgemeiner Danziger Lagereibetrieb. / "Alldag" Allgemeiner Danziger Lagereibetrieb. (s.n., 1930)
Druk reklamujący gdańskie, przedwojenne przedsiębiorstwo składowe, które znajdowało się Milchkannengasse 12 (Stągiewna).