"Alldag" Allgemeiner Danziger Lagereibetrieb. - "Alldag" Allgemeiner Danziger Lagereibetrieb; Verlag A. W. Kafemann ([Gdańsk : s.n., 1930)
Druk reklamujący gdańskie, przedwojenne przedsiębiorstwo składowe, które znajdowało się Milchkannengasse 12 (Stągiewna).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Magazyny -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- sytuacja gospodarcza