Musikalische Vespern Somer 1914 : Die Entwicklung des geistlichen Liedes. ([Danzig : s.n.], 1914)
Druk z programem uroczystości 3.07.1914 r. w Bazylice Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku.
Miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie religijne