Koncert ociemniałego Ryszarda Gruszczyńskiego - Związek Rybaków Morskich RP. Oddział Gdynia (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w gdyńskim kinie "Warszawa" 31.10.1948 r.
Keywords: Związek Rybaków Morskich RP. -- Oddział Gdynia; Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne