Książka Jerzego Krama / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) ([wydawca nieznany], 1943)
Akt kobiecy. Siedząca kobieta z rozwianymi włosami, z książką w opuszczonej ręce. Po prawej stronie napis. Rysunek i napis białą kreską na czarnym tle.