Książka Jerzego Krama - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1943)
Akt kobiecy. Siedząca kobieta z rozwianymi włosami, z książką w opuszczonej ręce. Po prawej stronie napis. Rysunek i napis białą kreską na czarnym tle.
Podpis autora na rewersie, data według inwentarza.
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Kram, Jerzy -- (1916-1995) -- ekslibris; Akt (sztuka).; Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.