[Stan wojenny 1983] [Gdańsk Wrzeszcz] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1983)
Przedstawia walkę demonstrantów z milicją na ul. Grunwaldzkiej we Wrzeszczu, maj 1983 roku.