Der Lange Markt In Danzig / A. Schamberg. - Schamberg, A. (..-18..) (A. Rahnke, 1835)
Przedstawia widok na Długi Targ w Gdańsku z bryłą Ratusza Głównego Miasta i fasadą Dworu Artusa. Na placu liczni przechodnie.