[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Okręgowej Komisji Wyborczej Nr 29 dla wyborów do Dzielnicowej Rady Narodowej Wrzeszcz z dnia 15 listopada 1954 roku. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o wyborach wraz z nazwiskami kandydatów na radnych.