[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Okręgowej Komisji Wyborczej Nr 29 dla wyborów do Dzielnicowej Rady Narodowej Wrzeszcz z dnia 15 listopada 1954 roku. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o wyborach wraz z nazwiskami kandydatów na radnych.
Keywords: Wybory lokalne -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne