Ex Libris Birger Kaipiainen / H. Pawlikowska. - Pawlikowska, Halina (1931-2013) ([wydawca nieznany], 1964)
Na czarnym tle schematycznie narysowane popiersie kobiety, zegar, po środku napis: Ex Libris Birger Kaipiainen. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.