Blick auf Adlerhorst - Urtnowski, Theodor Bolesław (1881-1963).; Gebrüder Zeuner (Gdańsk).; John und Rosenberg Buchhandlung (Gdańsk). ([Gdańsk] : John & Rosenberg Danzig, Kunstanstalt Paul Zeuner Danzig, 1920)
Przedstawia widok klifu w Orłowie.
U dołu kompozycji tytuł, nazwisko autora, nazwa wydawcy i drukarza: Verlag John & Rosenberg Danzig, Kunstanstalt Paul Zeuner Danzig. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Orłowo (Gdynia, Polska ; dzielnica) -- w sztuce