[Afisz teatralny. Incipit:] Warszawski Teatr Syrena w programie humoru i piosenki wystąpią: Irena Kwiatkowska ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu 7.02.1956 r. w hali Zamechu w Elblągu.