Schloss des Fürsten Pückler zu Muskau. - Eduard Pietzsch & Comp. ([Drezno] : [Eduard Pietsch und Comp], 1839)
Widok na zamek Bad Muskau wraz z otaczającym go parkiem.
Pod polem kompozycji pośrodku tytuł, po prawej: B.III., a po lewej: II.20. Ilustracja drukowana w Borussia. Museum für Preußische Vaterlandskunde Bd. 2 (1839), Lief. 20.
Data, wydawca i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
polona.pl. 26.05.2025
Keywords: Park Mużakowski